sex leuven

Wij waren op vakantie bij een Canarisch eiland. Mijn man had die dag een filmcameraatje gekocht plus daarmee opnames gemaakt van het mooie landschap. Toen we op een etmaal om een uur alsof twee in het hotel terugkwamen, zagen we datgene er helemaal niemand in het zwembad was. Mijn man kreeg het goede idee mij rondom het zwembad te filmen al dan niet in gewaagde poses. Ik trok mijn kleinste bikini aan bij daaroverheen een soort strandjurk met grote knopen. Mijn man ging tussen de trappen van het hotel en het zwembad staan en wenkte dat ik omlaag moest komen. Ik liep zwierig de trappen af, een stuk alsof 10 treden en bleef op onderste trede staan. Knoop voor knoop maakte ik langzaam mijn strandjurk los en liet hem van mijn schouders glijden. Mijn man stond enthousiast te filmen en riep een bewonderende kreet zoals mij. Daarna liep ik nog heupwiegend een rondje om het zwembad, klom vervolgens de ladder met en ging op de duikplank staan. Mijn gade riep al “Doe vast je bovenstuk uit”. Met dat moment zag ik een donker gekleurd figuur in een korte broek half achter een sommige struikjes staan. Hij had een soort visnet in de hand. We waren dus toch niet helemaal alleen! Ik klom opnieuw omlaag en vertelde mijn man wat ik gezien had. Hij liep direct naar de man toe. En kwam even straks kletsend met hem terug. Hij bleek een uit Afrika gekomen student te zijn, die wat bijverdiende met het onderhoud met het zwembad. Als er geen gasten waren, viste hij o. a. de erin gewaaide bladeren en de verdronken insecten uit het water. Hij was fraai gebouwd met effen eboniet kleurige huid. Voordat het oog van de camera van mijn gade viste hij ondertussen hoeveel ongerechtigheden uit het vocht. Ik was ondertussen bij een zonnebed gaan liggen. Mijn man zag het en zei “Smeer jouw goed in, schat, zo in de middag”. Toen kreeg hij een briljante inval: “Laat zo onze zwembad boy je rug maar insmeren. Die beelden van zijn donkere huid tegen over jouw lichte vel worden vast prachtig”. Ik voelde het al wat gaan kriebelen plus besloot mee te doen. Ik deed mijn bovenstukje uit en smeerde mijn voorzijde in met zonnebrandcrème plus ging toen op mijn buik op het zonnebed liggen. De student kwam op het bed behalve mij zitten en ik gaf hem het flesje. Hij begon van tussen af te werken: voeten, kuiten, achterkant dijbenen. Betreffende mijn bikinibroekje gekomen, liet hij zijn middelvinger daar even onder door aaien. Het was net alsof ik een kleine elektrische schok kreeg. Een bibbering vloog door mijn lijf. Ik werd al aardig nat! Mijn man vond, dat onze vriend op mijn billen moest vertrekken zitten met zijn knieën aan weerskanten ervan. Hij kon dan mijn rug insmeren en mijn echtgenoot kon de gewenste donker tegen wit beelden betreffen.

Mijn rug kreeg toen een soort massage bij zonnebrandcrème. Het voelde goede. Mijn man beduidde, dat hij languit op mij moest gaan liggen. Ik lag met mijn hoofd op mijn gevouwen handen en keek naar de camera. In de opnamen, die we later terugzagen, zag je hoe ik mijn ogen plotseling opensperde met een blik met verwondering vermengd met schrik. Wat bleek: onze vriend had snel kans bekeken zijn grote zwans eruit zijn short te halen, mijn bikinibroekje opzij erbij schuiven en – voor ik het in de gaten had – de ding in mijn kutje te schuiven. Gelukkig liet hij het op dat moment op een enige centimeter en werd niets het hele geval zoals binnen geschoven. Mijn man had niets in de gaten, vanuit zijn positie aan de voorzijde van het zonnebed had hij ingezoomd op onze hoofden en kon door de lens kijkend ook niet zien, wat zich wat verder naar beneden afspeelde. Mijn overweldiger, nou ja zoiets, bleef nog even zo liggen en trok toen heel voorzichtig zijn piemel eruit. Maar toen hij opstond werd bestaan vlaggenstok in zijn broekje wel duidelijk zichtbaar. Mijn man wisselde een snelle blik van verstandhouding bij mij. Ik knikte enkel maar ja. Ik ging op mijn rug liggen en een zwart lijf strekte zich over mij uit. Hij drukte zichzelf stevig tegen mij betreffende: een heerlijk slank gespierd lijf met een enige harde billen ontdekte ik, toen ik er overheen wreef. Ik voelde zijn grote piemel tegen mijn broekje kloppen. Ik probeerde zijn short uit te trekken, maar dat ging moeilijk zo, dus deed hij het maar eigenhandig. Mijn man bleef filmen. Hij had mij heus eens op het naaktstrand opgenomen, maar dat was eigenlijk erg tam. Maar het vooruitzicht, dat hij mij neukend met een ander zou gaan filmen wond hem op. Ik zag de erectie bij zijn zwembroek. Nadat wij even vrij stil tegen elkaar hadden gelegen, begon mijn minnaar mijn borstjes te kneden en erbij likken. Het wond mij enorm op en ik wilde toen meteen is paal in mij voelen. We stonden op. Ik ging met mijn rug tegen hem aan staan en ik trok langzaam mijn bikinibroekje uit. Mijn man zoomde in en liet mij toen achterover buigen, waardoor mijn poesje goed in beeld kwam. Door het schitteren in het zonlicht kon je zien, dat ik daar al behoorlijk nat was.

Toen kwam het omvangrijke moment. Ik ging op mijn rug op de ligbed liggen en spreidde mijn benen. Hij liet zich boven op mij zakken en deed erg voorzichtig zijn grote knuppel een eindje naar binnenin glijden. Het voelde geweldig en ik straalde volgens de camera. Heel rustig drong hij steeds iets verder naar binnen en plotseling zat zijn piemel er volledig in. Ik schreeuwde van geiligheid en mepte hem een sommige maal hard op is billen. Het kletsende geluid was later duidelijk terug te horen bij het opgegeven afspelen van de film. Zoiets had ik nog nooit gedaan, maar zijn harde billen fascineerden mij en ik werd er indien het ware toe gedwongen. Hij bleef rustig doorgaan en al na dezelfde paar minuten kwam ik jankend als een jong hondje klaar. Ook daarvan word je je pas echt bewust als je de opnamen terugziet. Onmiddelijke na een minuut of tien dreigde ik weer klaar te komen. Mijn minnaar voelde dat prima bij en voerde het tempo op. Ditmaal gilde ik luid bij het klaar komen en op de film kon je mij geweldig zien kronkelen tussen zijn gespierde lichaam. Ik had mij eigenlijk nooit gerealiseerd, dat ik zo heftig klaar kon komen. Hij hield zich nog even in en kwam toen – na beslist korte serie heftige stoten – grommend diep bij mij klaar. “Did you like it? ” vroeg ik. Hij liet is diepe lach horen. “Oh yes, but you did come more times! ” Met de camera vlak bij haalde hij is piemel heel voorzichtig uit mij en sleepte daarbij een deel van zijn kwakje (nou ja zeg maar kwak) naar buitenshuis. Mijn man was helemaal verrukt, dat waren nog eens mooie shots! Ik moest nog even plat op mijn rug blijven liggen, dan kon hij mijn kutje met de overige naar buiten lekkende sperma opnemen. Mijn echtgenoot wou ook nog met mij kruipen, maar ik hield hem af. “Dat gaan we wel uitvoeren als je de film gemonteerd hebt”. En datgene hebben we ook gedaan, die avond nog. Trouwhartig gezegd nog verscheidene keren meer in die tijdsduur, want we werden daarginds steeds weer opgewonden betreffende.