sex met jou

Gelijk het ellenlange afstemmen met agenda’s vonden we eindelijk een geschikte datum voordat onze date. Of ja, een date, eigenlijk gaan het gewoon om beslist gezellige lunch.

Een beetje bijpraten over de zaakjes des levens, dat zijn net iets makkelijker “live” dan via honderden e-mails.

Locatie is traditioneel u Ariane Hotel in Ieper. Als gentleman maak ik de verplaatsing, maar daar zijn wel wat voorwaarden aan verbonden. Jij stelt voor om te trakteren, maar dat hoeft niets eens. Zolang je maar je opdracht uitvoert, langduriger vraag ik niet. En die opdracht, die ligt vast sinds jouw e-mail van 9 februari. Daarin gaf je te kennen dat je over dezelfde Pabo-string beschikt. Het sommige wat je moet verrichten, is deze aanhebben bij onze date. Niet dat ik dat zal checken, ik geloof jou bij je woord. En hé, de vorige keer zat je wel zonder slipje voor mij, dus eigenlijk is het een vestimentaire verbetering. Na een minuut van twijfel heb jouw ingestemd, dus om stipt 12u. 30 zoen ik een knappe dame, gehuld in een mooi jurkje, nylons en laarzen. En een bh, vermoed ik. En een Pabo-string, weet ik wel zeker. Zelf ben ik casual aangekleed: niet overdressed, maar wel zoals het hoort voor iemand met mijn job. Jij gaf mij plagend de opdracht om onder het aperitief en de lunch naar het toilet te gaan om even met mezelf te spelen. Wat een opoffering voor mij…

We krijgen een plaatsje toegewezen, dit eens binnen, want echt zomeren doet het natuurlijk nog niet. Net zoals de vorige keer ben jouw wat onwennig door de opdracht, maar dat verdwijnt al snel na een paar teugjes van je aperitief, ook wel witte wijn genoemd. We praten over de dingen waar we gewoonlijk over praten, toch er hangt iets speciaals in de lucht. Je zegt het niet met zoveel woorden, maar stiekem vind je het wel opwindend dat je in dezelfde vol restaurant zit bij aperitieven in een string.

Bovendien zitten we wat afgezonderd, wat ons boven de gelegenheid stelt vanwege vrijuit te praten. Je geeft toe dat de een eeuwigheid geleden is dat je deze string nog droeg, dus ik ben blij dat je die speciaal voor mij hebt aangetrokken. Wij zouden wij niet zijn, als we het niet aangaande seks zouden hebben. Onbewust stuur ik het misschien in die richting, toch dat zal je mij wel niet kwalijk nemen.

Je seksleven is, zoals je zelf toegeeft, u seksleven dat je dikwijls bij getrouwde koppels met kinderen aantreft. Het bestaat nog, deels omdat u moet, maar in de verste verte is de niet meer te vergelijken met de beginfase. Toen was alles nog lekker ongeremd, maar nu is er zodanig veel factoren die het feestje beheersen verpesten. Een drukke agenda, een ziek kind plus, niet te vergeten, beslist stressvol hoofd, zodat de niet altijd evident zijn om “zomaar” in the mood te zijn. Je hebt prikkels nodig, en geen klein beetje. Bovendien… ach, moet je datgene echt wel zeggen? Klagen over de bedprestaties betreffende je man is soms één van de laatste taboes, maar jij leven nu eenmaal een toegankelijk boek voor mij.

Jouw man is heus genkele slechte minnaar. Hij bezit een goed lichaam, “down under” mag je zeker niet klagen, maar hij heeft nu eenmaal de passie van een kamerplant. Hij is op zoveel vlakken een fantastische man/echtgenoot, maar zijn aanpak in bed laat toch hoeveel te wensen over. De contrast tussen jouw passie en zijn rationaliteit, “we gaan WTF toch niet erbij gek doen hé” kan nauwelijks groter zijn. Je leert daar mee leven, maar toch blijft de knagen. Wat zou je toch nog graag eens hard aangepakt worden. Jouw laten leiden, je helemaal overgeven aan de lust en genomen worden tot de plaaster van de muren brokkelt.

Ik moet toegeven: al is het geen verrassing voor mij, jouw behoefte naar dezelfde stevige beurt maakt 1 en ander los bij mij. Ik krijg veel meer zin om mijn aperitief naar binnen bij werken en mijn opdracht uit te voeren, zojuist opgewonden ben ik intussen. En jij, jij weet alles over mjin talrijke fantasieën. Op dat vlak ben ik ook dezelfde open boek. Ik heb een heel onderdanig kantje, waarbij ik vernederd eis worden, maar tegelijk kan ik ook dominant uit de hoek komen.

Hoe meer ik hierover praat, hoe meer ik bewijs dat het jou wel in een zeer leuke mate interesseert. Onze aperitief is inmiddels naar binnenin gespeeld en ik hou woord. Terwijl jij beslist beetje bekomt van ons verkennend gesprek, haast ik mij naar het toilet. Ik doe wat mij gevraagd werd te verrichten. Ik sluit mij met in het toilet, ik laat mijn broek en boxershort zakken en, tja, weinig verrassend kan ik meteen aan de slag. Je hebt me geil gemaakt, dus het zijn heerlijk om even met mezelf te spelen. Even maar, een minuutje ofwel zo, waarna ik mij weer naar jou haast. Jij kreeg even de tijd om je gedachten te verzetten, maar dat lukte niet echt. U enige wat je concreet hebt gedaan, is u bestellen van nog twee glazen witte wijn.

Je lacht als je mij terug ziet komen en je vraagt mij hoedanig het was. Plagend zeg ik dat het leuk was en dat ik fantaseerde dat ik dezelfde stijlvolle, klassevolle dame beslist stevige beurt bezorgde. Jij bent benieuwd naar de “happy ending” al later niet, maar ik ben nogal duidelijk: ik zeg jou dat ik heel even genoten heb, maar dat ik niet ben klaargekomen. “Je weet nimmer wat er mij gelijk nog te wachten positie, en dan hou ik mij liever wat boven. ” Jij slikt. Indien dit geen hint was.

En nee, ik ben jouw type niet. Nimmer geweest en dat zal ook nooit zo bestaan. Anderzijds: thuis loopt jouw type rond, maar met hem zal het niets komen. En wie anders kan je zo vertrouwen? Je hebt je tot op vandaag nog allesbehalve ingebeeld dat je seks met mij zou bezitten, laat staat dat je erover gefantaseerd hebt. U gesprek van daarnet bezit echter één en ander losgemaakt. Een tijdje droog staan, een glaasje wijn en een Pabo-string. Factoren in de rand dat dat tikkeltje extra geven.

Of jij mijn type bent? Ach, is dat belangrijk? Ik heb daarginds nooit een geheim betreffende gemaakt dat je daarginds goed uitziet en datgene je best wel beslist lekker ding bent. Al wil ik jou niet tot een ding verengen. Je bent een levend wezen, of eerder dezelfde levendig wezen. Natuurlijk eis ik jou wel eens…

Het hoofdgerecht is op komst, en het is opmerkelijk hoe we ons moeten inhouden om niet gewoon verder te praten terwijl de garçon geheel serveert. Hij kan niet snel genoeg weg zijn. Seks is de rode draad in ons gesprek en hoe meer de tijd verstrijkt en hoedanig meer wijn zich van jou meester maakt, hoedanig opener je wordt.

Enigszins als een onschuldige opmerking richting jouw man begon, lijkt meer en meer een soort van klaagzang te worden. Altijd dezelfde aanrakingen om alles bij gang te brengen, steeds hetzelfde voorspel, altijd dezelfde locatie. De sleur met het seksleven, geen verrassing, maar intussen zit je er wel mee. Jij, de vleesgeworden passie, jij moet het stellen bij iemand die niet ooit durft te denken aan buitenseks… Je weet nooit wie er kijkt. Zucht.

Het valt me bij dat spanning in de lucht hangt. Geen idee vanwaar dit komt, u is niet de voornaamste keer dat we lunchen, het is ook niets de eerste keer datgene we over seks praten. Ik krijg steeds langduriger interesse om je string eens van nabij erbij bewonderen, maar ik hou mij gedeisd. Ik probeer een gentleman te blijven. In zekere zin.

Gedurende het dessert laat ik schalks vallen dat ik wel zou weten hoe ik jou zou aanpakken. Jij wordt nieuwsgierig volgens mijn aanpak, maar hé, ik ga toch niet meteen alles verklappen? Wie weet wat er ons nog te wachten staat… Jij blijft doorvragen, echter ik blijf op de vlakte. “Als je u wil weten, dan ga je toch écht moeten ondervinden hoor. ” Je bent van plan vanwege meteen een aantal gewetensbezwaren op tafel te gooien, maar het lukt jou niet. Blijkbaar heb