trio mvm

Vanaf ongeveer oktober vorig jaar ben ik samen aan een goede vriendin op stap. Ik weet dat ik in al dat tijd dingen heb gedaan waar ik eigenlijk spijt van zou moeten bezitten. Maar toch heb ik het niet. Want gedurende onze uitstapjes gaan we beiden vreemd. Wij doen het met andere mannen. Waar wij hen ontmoetten is niet zo erg erg belangrijk. Waar het hier uiteindelijk om gaat is dat we de heel erg naar onze zin opasex hebben als we dit doen.

En datgene terwijl onze mannen gepleegd zijn ons alles te geven wat we wensen op seksueel gebied. Het is erg de spanning die de met zich meebrengt wat het voor mij en mijn goede vriendin zo aanlokkelijk maakt. Ze heeft mij als het ware om weten te lullen. En toen ik eenmaal overstag was, toen kon ik niets anders later gewoon genieten van hoeveel ik daar allemaal vond. Ik trof een hele leuke kerel vorige week. Ik had gehoord dat hij een grote lul had en dat wilde ik nou wel ooit zien.

Die van mijn man is prima, toch echt een joekel die had ik tot dat tijd nog niet gehad. Dat als je er naar kijkt terwijl hij slap is je ogen al haast uit je oogkassen vallen. Van die lullen die je eenvoudigweg gesproken alleen in films zou zien. Ik ging met die man natuurlijk naar een aparte kamer in het gebouw waar we waren en hij wilde mij eerst een beetje leren kennen. Stuk voor stuk prima hoor, maar daar heb ik mijn gade al voor, zo dacht ik bij mijzelf.

Echter als ik het niet deed, zou het tevens niets worden. Na dezelfde paar minuten te hebben zitten kletsen, trok hij uiteindelijk zijn kleren uit en ik deed identiek. Zijn lichaam was flink groot en gespierd, toch niet te overdreven. Je kon zien dat hij kracht had en dat was voor mij al voldoende. En toen is onderbroek uitging, zag ik eindelijk dat enorme stuk vlees hangen. Hij was nog niet hard, tevens niet half maar hij was al enorm.

Ik kon niet wachten tot ik dat ding in mij mocht voelen. Ik vond het ook ongetwijfeld spannend, want ik had het nog niet eerder met zo’n enorme lul gedaan. Ach, als hij niet in mijn kutje zou passen had ik nog twee andere gaten waar het wel ongetwijfeld zou lukken. Ik begon met zijn pik te spelen, terwijl ik aan mijn vrije hand over mijn poesje aan de strelen was. Ik werd al snel behoorlijk nat, dat merkte ik meteen. Ik nam zijn lul in mijn mond en daar moest ik best wat moeite voor uitvoeren.

Want naast lang, was zijn paal ook nog behoorlijk dik. Precies dat wat je nodig hebt voor de nodige opvulling zeg maar. Ik had nu zijn harde penis in mijn mond plus zoog zo diep wanneer ik maar kon. De grootste gedeelte van datgene gevaarte wist ik in mijn keel te schuiven, maar ik stikte daar haast op. Zo aanzienlijk was hij. Ik maakte dat ding goed nat en zag mijn kwijl er gewoon van af druipen toen ik bij betraande ogen zijn pik uit mijn keel liet glijden.

Ik trok hem lekker af en toen greep hij mij beet en nam mij bij zijn armen. Ik werd op het bed gelegd dat in de kamer stond en ik deed mijn benen wij eruit elkaar. De man klom op mij en begon mij te zoenen. Hij likte aan mijn tepels, zoog er een beetje aan en toen begon hij mij te penetreren. Ja, neuken dat kon die man wel hoor! Hij stuurde zijn dikke pik in mijn kutje en ik voelde hoedanig ik werd opgevuld sinds dat enorme gevaarte zojuist tussen mijn benen in.

Wat was dat een heerlijk gevoel, ik kon het niet anders omschrijven dan ongelooflijk lekker. Plus tot mijn verbazing paste hij er helemaal in. Ook al deed u een beetje pijn, ik kon dat wel beschikken over. Hij begon mij mat lange halen te naaien en het voelde op zo ongelooflijk veel manieren goed. Ik speelde bij mijn clitoris en al snel kwam ik heftig op zijn lul klaar. Een tevreden blik vormde er op zijn gezicht. Hij begon mij harder te neuken en het bed begon te schudden.

Ik gilde het uit, kreunde als een malle. Wat was dat prettig zeg. Toen moest ik mijn kontje wat omhoog doen, zeg maar kompleet op mijn rug liggen. Mijn anus ging daar een beetje van open staan en toen propte hij met veel belevenis zijn enorme paal bij mijn kleine kontje. Ik voelde hoe zijn ballen mij raakten toen hij mij anaal nam met zijn enorme lul. Ik had het haast niets meer en hij duidelijk ook niet. Ik beschreven dat hij mijn kontje vol moest spuiten.

Hij naaide harder dieper en sneller en uiteindelijk spoot hij zijn witte goedje in mijn kont. Beslist heerlijkheid om te ervaren. Langzaam trok hij is massieve pik uit mijn kleine kontgaatje. Hij bood hem aan mij bij en ik zoog daar gewillig op. Ik likte de resten zaad daarginds van af en genoot van de smaak van mijn eigen anus. Over een periode van tijd werd de pik slapper.

Naderhand, toen we opnieuw weg uit de ruimte waren en ik en mijn goede vriendin weer naar huis gingen, spraken de man met de grote lul en ik af dat we de vaker zouden doen. En dat is zeker het geval. Om eerlijk te zijn doe ik het nu iedere keer met hem. Maar niet erbij hard steeds, want afwijkend zal mijn man merken dat mijn poesje plus kontje uitgerekt zijn. En dat moeten we vanzelfsprekend niet hebben.